“Yolun açık olsun Vali Baba”

“Yolun açık olsun Vali Baba”

Kars Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kurumlarda kalan öğrenciler, kendileriyle vedalaşmaya gelen Kars Valisi Rahmi Doğan’a, “Yolun açık olsun Vali Baba” dediler.

Volkan KARABAĞ

27 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile tevdi edilen Hatay Valiliği görevi nedeniyle Kars’tan ayrılacak olan Vali Rahmi Doğan, veda ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte Kars Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl  Müdürlüğüne bağlı kurumlarda kalan öğrencileri ziyaret ederek vedalaştı.

Kars Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Acay tarafından karşılanan Vali Doğan kuruluşta kalan bireyler ve Çocuk Evlerinde kalan çocuklar ile bir araya geldi.

Veda ziyaretinde; Vali Doğan’ın görevde bulunduğu süre içinde katılmış olduğu faaliyetlerde çekilen fotoğraf karelerinden oluşturulan slayt gösterisi seyredildi.

Vali Doğan burada yaptığı veda konuşmasında kurum çalışanlarına teşekkür ederek ve tüm kurum personelinden helallik istedi.

Kuruluşta kalan öğrenciler de Vali Doğan’ın kendilerini her zaman gerek ziyaretleri gerekse hediyeleri ile mutlu ettiğini ifade ederek, Vali Doğan’ı çok sevdiklerini ve onu çok özleyeceklerini belirttiler.

Kapıya kadar Vali Doğan’ı uğurlayan öğrenciler, “Yolun açık olsun Vali Baba” diyerek ve alkışladılar.

“yolun-acik-olsun-vali-baba”-(1).jpg“yolun-acik-olsun-vali-baba”-(2).jpg“yolun-acik-olsun-vali-baba”-(3).jpg“yolun-acik-olsun-vali-baba”-(4).jpg“yolun-acik-olsun-vali-baba”-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler