Yusuf Karadaşlı Kars'ı yarı finale taşıdı

Yusuf Karadaşlı Kars'ı yarı finale taşıdı

Türkiye vücut geliştirme şampiyonası ve dünya şampiyonası seçmelerine Kars’ı temsilen katılan Yusuf Karadaşlı yarı finale kaldı.

Çetin KELEŞ

(TVGFB ) Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu  tarafından 12 - 16 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Türkiye vücut geliştirme şampiyonası ve dünya şampiyonası seçmelerinde tarihte ilk kez Kars’ı temsilen katılan Yusuf Karadaşlı kendi sıkletinde 96 sporcu arasında yarı finale kadar yükselerek ilk kez temsil edilen Kars adına önemli bir derece elde etti.

Kars Gazeteler Birliği ve Hür Haber Ajansı sponsorluğunda yarışmalara katılan Karadaşlı uzun süreden beri hazırlandığı seçmelerde yarı finale kadar yükselerek Kars’ı temsil ettiği yarışma sonrasında “ Aylardan beri düzenli olarak diyet ve çalışmamın sonucunda şehrimiz Kars’ı ve işletmem olan proffitclup’ı Fitness&Vücut Geliştirme branşında ilk temsilci olmaktan gurur duyuyorum . şampiyonluğa ulaşamamış olsam da cesaret ve kararlılığımı koyduğum hedefimde hatrı sayılır bir derece elde etmekle birlikte bu alandaki öncülüğü de üslendim. Benim öncülüğünü üstlendiğim bu alanda umuyorum ki Kars’ı temsilen katılacak olan sporcu arkadaşlarımı podyumda daha üst derecelerde görürüz. Desteğini esirgemeyen Kars’lı hemşehrilerime, sponsorluğumu üstlenen Kars Gazeteler Birliği ve Hür Haber Ajansına ve sporcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. “ diye değerlendirdi.

Pendik Green Park Hotel de düzenlenen seçmelerde yarı finale yükselen Karadaşlı aynı zamanda Kars’ta Proffitclup isimli işletmesinde birçok sporcuyu da eğittiği gibi bu girişimi ile gençleri spora teşvik ederek bu sayede kötü alışkanların yaygınlaşmasının da önüne geçiyor.

yusuf-karadasli-karsi-yari-finale-tasidi-(1).jpgyusuf-karadasli-karsi-yari-finale-tasidi-(2).jpgyusuf-karadasli-karsi-yari-finale-tasidi-(3).jpgyusuf-karadasli-karsi-yari-finale-tasidi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler