Ziyaretçilere başıboş köpekler refakat ediyor

Ziyaretçilere başıboş köpekler refakat ediyor

Yerli yabancı turistlerin sıkça ziyaret ettiği ve yapımına devam eden Osmanlı Mahallesinde tamamlanmış olan yerleri gezmek için gelen yerli yabancı turist ve ziyaretçilere başı boş köpekler eşlik ediyorlar.

KARS HAKİMİYET

Özellikle ‘Kars’ yazısının da bulunduğu bisiklet parkurunda çok sayıda bulunan başı boş köpekler ziyaretçilere zaman zaman ürperti yaşatıyorlar. Ziyaretçilerin yanına gelen başı boş köpekler civarı dolaşan ziyaretçilerin peşlerini bırakmayıp belki yiyecek beklentisiyle tur boyu ziyaretçileri takip ediyorlar. Aynı zamanda dere içi güzergahının geçişi olarak kullanılan bu yolu kullanmak zorunda kalanlar yol boyu başı boş köpeklerle beraber gitmek zorunda kalıyorlar, kimileri duruma alışmış olup aldırmadan yürümeye devam ederken durumla ilk kez karşılaşanlar panik olup bazen en yakın yerleşkeye koşuyorlar.

ziyaretcilere-basibos-kopekler-refakat-ediyor-(3).jpgziyaretcilere-basibos-kopekler-refakat-ediyor-(4).jpgziyaretcilere-basibos-kopekler-refakat-ediyor-(2).jpgziyaretcilere-basibos-kopekler-refakat-ediyor-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler