2019 TIMSS’te Kars’ı Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu temsil edecek

2019 TIMSS’te Kars’ı Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu temsil edecek

2019 TIMSS’te Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu “Ülkemiz için biz de varız!” diyor

Volkan KARABAĞ

IEA tarafından dört yıllık döngüler halinde düzenlenen Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması TIMSS’in bir sonraki döngüsü olan TIMSS 2019 Nihai Uygulaması için seçilen okullarda 2019 yılı Nisan ayı içerisinde uygulanacak.

Türkiye genelinde 60 il 169 okulun katıldığı TIMSS’te Kars’ı temsil etmek üzere Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu seçildi. Kars’ı temsil etmekten gurur duyduklarını söyleyen Okul Müdürü Vedat Feyzioğlu, ““Ülkemiz için biz de varız!” sloganı ile yola çıktık. TIMSS’te Kars’ı temsil edeceğimiz için gururluyuz. Okul olarak çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışmalar hem sınav hazırlığını hem de öğrenci motivasyonunu kapsıyor. Öğrencilerimizi motive etmek ve bu sınavda Kars’ın temsilcisi olduğumuzu duyurmak üzere afişler, pankartlar, broşürler bastırdık. Öğrenci ve öğretmenlerimiz için TIMSS temalı tişörtler tasarladık. Okulumuzun koridor ve sınıf duvarlarını TIMSS logolarıyla ve sloganlarıyla süsledik. Ana teması TIMSS olan panolar hazırladık. Ayrıca TIMSS kapsamında okulumuzu Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya ve Şube Müdürü Ahmet Bişkin’i ziyaret etti. Başarılı olacağımıza inanıyor ve öğrencilerimize güveniyoruz. TIMSS’te Kars’ı en iyi şekilde temsil edeceğimize, ülkemizin adına ve bayrağımızı yükseklerde dalgalandıracağımıza inancımız sonsuzdur.” dedi.

2019-timss’te-kars’i-kasim-kursunoglu-ortaokulu-temsil-edecek-(1).jpg2019-timss’te-kars’i-kasim-kursunoglu-ortaokulu-temsil-edecek-(3).jpg2019-timss’te-kars’i-kasim-kursunoglu-ortaokulu-temsil-edecek-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler