Ankara’da Kars Ardahan Iğdır rüzgarı esiyor

Ankara’da Kars Ardahan Iğdır rüzgarı esiyor

Ankara Kültür Merkezideki Başkent Millet Bahçesinde 6’ncısı düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri devam ediyor.

Volkan KARABAĞ

Kafkaslara açılan kapımız serhat illerimiz olan Kars, Ardahan ve Iğdır’ın lezzetini, kültürünü ve turizmini tanıtmak anlamında başlayan Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri; kafkas, halay, davul- zurna, kaşar döner, kaz güzellik yarışması sürpriz çekilişler, kaşar, bal, tereyağı Kars bal kolonyası ile Iğdır kayısı kolonyası, Sarıkamış Şehitlerimiz ile tüm şehitlerimiz için mevlid okutulması, turizm paneli ile devam ediyor.

Pazar gününe kadar devam edecek olan Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’ne katılan siyasi, bürokrat, iş insanları ve vatandaşlara eşlik eden Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, stantları tek tek gezerek hem alışveriş yapıyor hem de esnafla hasbihal ediyor.

Kars Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından açılan tanıtım standında ziyaretçilere kaşar, bal, yağ, kete, patates gibi kentin yöresel ürünleri ikram ediliyor.

Ayrıca alanda kurulan sirk gösterisi de hem çocuklar hem de büyükler tarafından büyük beğeniyle izlendi. Tanıtım günleri çeşitli etkinliklerle aralıksız devam ediyor.

ankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-7.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-8.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-9.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-10.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-11.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-12.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-13.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-14.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-15.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-16.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-17.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-18.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-19.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-20.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-1.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-2.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-3.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-4.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-5.jpgankarada-kars-ardahan-igdir-ruzgari-esiyor-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler