Arslan ve Kılıç, Vali Öksüz’ü ziyaret etti

Arslan ve Kılıç, Vali Öksüz’ü ziyaret etti

Arslan, Kars’ta sorumluluk ve erk sahibi olanların birlikte hareket etmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Tacettin DURMUŞ /

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, geçtiğimiz hafta göreve başlayan Kars Valisi Türker Öksüz’ü ziyaret etti.

Vali Öksüz, milletvekilleri Arslan ve Kılıç’ı makamında karşıladı. Ziyaret sırasında Vali Yardımcısı Serdar Demirhan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Emniyet  Müdürü Ümit Bitirik ve Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç da hazır bulundu.

Ziyaret sırasında gazetecilere açıklamada bulunan milletvekilleri Arslan ve Kılıç, Vali Öksüz’e yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Kars Milletvekili Kılıç, serhat şehri Kars’ta vali olmanın sorumluğunun büyük olduğuna dikkat çekerek Arslan ve tüm teşkilatları ile birlikte bu şehre  ve ülkeye hizmet etmesinde Vali Öksüz’e katkıda bulunacaklarını söyledi.

Arslan: “Kars’ı güzel günler bekliyor”

Kılıç’ın ardından açıklamada bulunun AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da, yeni göreve başlayan Vali Öksüz’e başarılar diledi ve Hatay’a atanan Rahmi Doğan’a da Kars’ta yaptığı görevler için teşekkür etti. Arslan, Kars’ta sorumluluk ve erk sahibi olanların birlikte hareket etmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Hatay’a atanan Vali Rahmi Doğan’ı, Kars’tan göndermiş olmanın önemine de değinen Arslan, kendisi ile iki buçuk yıl birlikte çalıştıklarını hatırlattı. Vali Rahmi Doğan ile Kars’a hizmet etmek adına adeta bir ekip ruhu ile çalıştıklarını da söyleyen Arlan: “Kars’ı güzle günler bekliyor. Kars için güzel şeyler yaptık. Bugünden sonra da inşallah yeni Valimiz Türker Öksüz ile de çalışmaya devam edeceğiz. Bizler il adına sorumluluk alan hizmet etmek için yol alan makamlardayız. İstiyoruz ki Kars’a iyi hizmetler yapılsın, Kars daha iyi noktalara gelsin. Bunun içinde sorumluluk ve erk sahibi olanların birlikte hareket etmesi çok önemlidir. Bundan sonra Kars’ın daha iyi noktalara getirilmesi için verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına hareket edeceğiz. Yerelde öncekinin üstüne koyarak yol alacağız. Ankara’dan da gerek kaynak oluşturmak, gerekse Ankara’daki işlemlerin daha sağlıklı ve ivedi yürümesi için her zaman yanınızda olacağız. Elbetteki Kars’ı ve Karslıyı güzel günler bekliyor. Çünkü geriye dönüp baktığınızda Kars bir marka kent ve kimliği olan bir kent olarak güzel bir geçmişi olan bir ildir. Kars ziyadesiyle bunları hak ediyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Şehrin bu gününü elbetteki iki sene öncesi ile iki sene öncesini  de dört sene öncesi ile kıyaslayamazsınız. Çünkü Kars hep üzerine koyarak bu güne geldi. Son 16 yıldır özellikle üstüne koyarak geldi, bundan sonra da böyle gelişmeye devam edecek. Biz istiyoruz ki sadece Kars değil komşu iller de kalkınsın. Bunun için de biz Ankara’da emek veriyoruz. Bölgesel kalkınmayla birlikte daha iyi noktalara gideceğimizi çok iyi biliyoruz. Çünkü bölgesel kalkınmayla birlikte ülkenin geneli kalkınır ve büyük hedeflere ulaşır. Bu hizmet kervanının bundan sonra da yürütücüsü olacağız. “ dedi.

Vali Öksüz: “Kars’a hizmet etmeye geldim”

Kars Valisi Türker Öksüz de Arslan ve Kılıç’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, kimliği ve ruhu olan bir kente vali olarak hizmet etmek için geldiğini söyledi.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Milletvekili Yunus Kılıç dönemlerinde Kars’a ne kadar hizmetler yapıldığını her kesin bildiğini de söyleyen Vali Öksüz: “Kafkaslara açılan kapı üzerinde bulunan Kars, ülkemiz için çok önemli bir kenttir. Sayın Bakanımız ve milletvekilimiz dönemlerinde Kars’ın bulunduğu noktadan ne kadar ileriye taşındığını çok memnuniyetle gördük. Tabiki hep birlikte tek amacımız Kars’ı bulunduğu yerden daha ileri bir noktaya götürmektir. Hedefimiz budur. Bu doğrultuda hiç durmadan ve yorulmadan çalışacağız. Tüm sorunları takip edeceğiz. Çözülmemiş sorun bırakmamaya çalışacağız. Kars’a ilk geldiğimde de ifade ettiğim gibi biz bütün sorumlu kurum ve kuruluşlar, sayın vekillerimiz, yerel basınımız, STK temsilcilerimiz ile kader birliği çerçevesinde çalışacağız. Her birimiz bir birimize destek olacağız. Ben Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk valilerindenim. Son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Vali oldum ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun beni bu göreve kayık gördükleri için teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Bu görevin sorumluğunu çok iyi biliyorum. Bu sorumlulukla hareket edeceğiz. Kars’ı daha ileri noktalara taşımak için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışacağımızı bir kez daha ifade ediyorum.”şeklinde açıklamada bulundu.

arslan-ve-kilic,-vali-oksuz’u-ziyaret-etti-(1).jpgarslan-ve-kilic,-vali-oksuz’u-ziyaret-etti-(2).jpgarslan-ve-kilic,-vali-oksuz’u-ziyaret-etti-(3).jpgarslan-ve-kilic,-vali-oksuz’u-ziyaret-etti-(1).jpegarslan-ve-kilic,-vali-oksuz’u-ziyaret-etti-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler