Arslan ve Kılıç’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Arslan ve Kılıç’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"İstikbalimizin mimarı olan kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten duygularımızla tebrik ediyoruz.

Sabırla öğreten, eğiten ve yetiştiren, dolayısıyla hayatımızda çok önemli etkileri olan öğretmenlerimizin her birimiz üzerinde hakkı vardır. Bizlere rehber olup yol gösteren öğretmenlerimiz, faydalı nesiller yetiştirmeye hayatlarını adayan bir irfan ordusudur.

Peygamber Efendimizin (SAV), “Allah (CC) beni bir muallim olarak göndermiş bulunuyor” buyurması ve ilim şehrinin kapısı Hazreti Ali’nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” ifadesi, öğretmenlik mesleğinin dinimizde ne denli kutlu bir meslek olduğunu çok açık bir şekilde göstermektedir.

Gazi Mustafa Kemal, “Bir millet irfan ordusuna malik olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin yaşayacak neticeleri vermesi, ancak irfan ordusuyla kaimdir.” Sözleriyle öğretmenlerin ne denli kıymetli olduklarını vurgulamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, mutlu, huzurlu ve güven içinde olmaları dileğiyle, tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor, görevi başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmetle yâd ediyor, eğitim öğretim camiamızın öğretmenler gününü tebrik ediyor, selam, sevgi ve saygılar sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler