Cezaevinde Mevlid-i Nebi etkinliği

Cezaevinde Mevlid-i Nebi etkinliği

Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans düzenlendi.

Volkan KARABAĞ

Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kutlanan Mevlidi Nebi Haftası, Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda da kutlandı.

Düzenlenen etkinlikte hükümlülere “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” hakkında konferans verildi. Konferansa hükümlüler yoğun ilgi gösterdi.

Program da ayrıca Kars İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü İsrafil Karadeniz tarafından Cezaevi Savcısı Ahmet Kınık’a ve Kurum Müdür Vekili Muhammed Hakyemez’e çeşitli hediyeler verildi.

Programa Cezaevi Savcısı Ahmet Kınık, Kars İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü İsrafil Karadeniz, İl Vaizi Abdullah Zeyrek, İmam İbrahim Karadeniz, Kurum Müdür Vekili Muhammed Hakyemez, kurum personelleri ve hükümlüler katıldı.

cezaevinde-mevlid-i-nebi-etkinligi-(3).jpegcezaevinde-mevlid-i-nebi-etkinligi-(2).jpegcezaevinde-mevlid-i-nebi-etkinligi-(4).jpegcezaevinde-mevlid-i-nebi-etkinligi-(5).jpegcezaevinde-mevlid-i-nebi-etkinligi-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler