DSİ’nin 2020 yılı yatırım programı hazırlanıyor

DSİ’nin 2020 yılı yatırım programı hazırlanıyor

Devlet Su İşleri (DSİ) 24. Kars Bölge Müdürlüğünün 2020 yılı yatırım programı hazırlık toplantısı yapıldı.

KARS HAKİMİYET

DSİ Genel Müdürlüğünün 2020 Yılı Personel, Mal ve Hizmet Alımı, Cari Transfer, Sermaye (Yatırım, Kamulaştırma) Giderleri Programı ve Uygulama Planı Hazırlık Çalışmaları kapsamında 2020 yılı bütçesinde tahsis edilen ve edilecek ödenek limitleri dikkate alınarak DSİ 24. Bölge Müdürlüğüne ait Büyük Su İşleri, Küçük Su İşleri, Tesisler, Anadone, Planlama ve Proje, Aplikasyona Müstenit Kati Proje Yapımı, Drenaj ve Bakım Onarım Projeleri, Arazi Toplulaştırması ve Tarlaiçi Geliştirme Hizmetleri, Doğal Afetler ve Taşkın Hasarları faaliyetleri ile ilgili detay tekliflerine ait veri girişlerini, verilen limitler ve belirtilen kriterler doğrultusunda yapmak üzere, 2020 yılı yatırım programı hazırlık toplantısı, Bölge Müdürümüz Mahmut Dündar’ın başkanlığında, bölge müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımı ile bölge müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda; DSİ 24. Bölge Müdürlüğünün 2019 yılı gerçekleşmeleri, ulaşılan hedefler, 2020 yılı ödenek ihtiyaçları, dağılımları ve öncelikli hedefler, ihale edilmesi önem arz eden işler gibi hususlar değerlendirildi.

Konuyla ilgili olarak (DSİ) 24. Kars Bölge Müdürü Mahmut Dündar yaptığı açıklamada, “2020 yılı yatırım programı ve bütçesinin, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı hedeflerin gerçekleşmesine vesile olmasını dileriz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler