Harakani Havalimanında karla mücadele!

Harakani Havalimanında karla mücadele!

Kars Harakani Havalimanında karla mücadele ve buzlanmayı önleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Volkan KARABAĞ

Vatandaşların kış aylarında rahat ve güvenli bir şekilde yolculuklarını yapabilmeleri için, Kars Harakani Havalimanına bağlı ekipler, kar ve buzlanmaya karşı 7/24 yoğun bir mücadele yürütüyor.

Kış mevsimi ile ilgili tüm tedbirleri alan Harakani Havalimanı bünyesinde karla ve buzlanma ile mücadele faaliyetlerini yürütmek için bir ekip oluşturuldu.

Oluşturulan ekip tarafından havalimanında yoğun kış şartlarında uçakların güvenli iniş-kalkış yapabilmesi, uçuş faaliyetlerinin azalmasının ya da tamamen durmasının önüne geçilebilmesi ve havacılık faaliyetlerinin güvenli bir şekilde yürütülmesi amacıyla PAT sahalarının kardan ve buzdan temizlenmesi çalışması aralıksız sürüyor.

harakani-havalimaninda-karla-mucadele!-(1).jpegharakani-havalimaninda-karla-mucadele!-(2).jpegharakani-havalimaninda-karla-mucadele!-(3).jpegharakani-havalimaninda-karla-mucadele!-(4).jpegharakani-havalimaninda-karla-mucadele!-(5).jpegharakani-havalimaninda-karla-mucadele!-(6).jpegharakani-havalimaninda-karla-mucadele!-(8).jpegharakani-havalimaninda-karla-mucadele!-(7).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler