Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “Kars’ın spor sevdalısı ‘Yavuz’ Müdürü”

Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “Kars’ın spor sevdalısı ‘Yavuz’ Müdürü”

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu yazdı: “Kars’ın spor sevdalısı ‘Yavuz’ Müdürü”

Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, görevini başarılı bir şekilde yapan, Karslılar tarafından çok sevilen, özellikle Kars 36 Spor taraftarlarının bağrına bastığı adı gibi ‘Yavuz’ müdür…

Spor sevdalısı Yavuz müdür, yeşil beyazlı ekibi hiçbir karşılaşmasında yalnız bırakmıyor. Kars 36 Spor’a destek oluyor. Tribünde yerini alarak eksi 25 derece soğukta görev yaptığı şehrin takımına destek veriyor.

Harbiler 36 Taraftar Grubu da ‘Yavuz’ abi diye müdürlerini bağrına basıyor. Yavuz müdürlerini çok seviyor. Spor sevdalısı Yavuz müdür, Kars 36 Spor’un galip geldiği karşılaşmalarda taraftarlarla birlikte seviniyor, mağlup olduğu karşılaşmalarda ise üzülüyor.

Kars’ın sporunun daha iyi yerlere gitmesi için Kars 36 Spor yönetimiyle ‘ne yapılabilir’ hesapları yapıyor. Biliyor ki sporun olduğu yerde kötülük olmaz. Gençler, çocuklar spora kanalize edilerek kötülüklerin önüne geçilir.

Yavuz müdür Karslıların sevdası oldu, Karslılar hem Kars’a yaptığı hizmetlerden dolayı hem de Kars’ın sporuna verdiği destekten dolayı Yavuz müdürünü çok seviyor.

Kars’ta iz bırakan Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın Kars’a, Kars’ın sporuna yaptığı destekleri hiçbir zaman unutmayan Karslılar, Yavuz müdürlerini de unutmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler