“Kardeşim Üşümesin Projesi” ile kardeşlerimiz üşümeyecek

“Kardeşim Üşümesin Projesi” ile kardeşlerimiz üşümeyecek

Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi (UEDAŞ) ve Site Telekom Call Center Services A.Ş, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile ‘Kardeşim Üşümesin’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Kars’ta 81 öğrenciye kışlık giyecek yardımında bulundu.

KARS HAKİMİYET

Güney Marmara’da 7 yıldır devam eden ve her yıl bin çocuğun kışlık giyecek ihtiyacının karşılandığı proje, iki yıldır Kars’ta da gerçekleştiriliyor.

Bu yıl da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kars Şube Başkanlığı koordinesinde Kars’ta gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Cumhuriyet İlkokulunda öğrenim gören 81 öğrenciye kışlık giyecek yardımı yapıldı.

LİMAK Enerji A.Ş Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi (UEDAŞ) Genel Müdürü Fatih Danacı, Site Telekom Call Center Services A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun ve Başkan Vekili Murat Altun, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemalettin Güven, Şube Müdürü Osman Urlunç ile MÜSİAD Kars Şube Başkanı Şahin Aydın’ın katıldığı programda kışlık giyecekler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

MÜSİAD Kars Şube Başkanı Şahin Aydın, dağıtım sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde öğrencilere giyecek yardımının yapıldığını belirterek, LİMAK Enerji ve Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketinin ülkenin bir bölümünün elektrik ihtiyacını karşıladığını söyledi. Aydın ayrıca Site Telekom Call Center Services A.Ş’nin de İstanbul, Kars, Ağrı ve Iğdır’da 2008 yılından beri çağrı merkezi sektöründe faaliyet gösterdiğini ve 1000’in üzerinde istihdam sağladığını söyledi. Aydın, sosyal sorumluluk çerçevesinde soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi öğrencileri sıcak tutacak kışlık giyecekleri öğrencilere dağıtan her 3 şirketin yetkililerine teşekkür etti.

Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi (UEDAŞ) Genel Müdürü Fatih Danacı da, 7 yılda 7 bin öğrenciye kışlık giyecek yardımı yaptıklarını belirterek, yine bu yılda Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova ile birlikte Kars’ta da ‘Kardeşlerimiz üşümesin’ dediklerini söyledi.

LİMAK Enerji A.Ş Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ise çağrı merkezlerinin Kars’tan hizmet verdiğini belirterek, “Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova da faaliyet gösteriyoruz. Kars da bizim için çok önemlidir. Bizler faaliyet gösterdiğimiz tüm illere çok kıymet veriyoruz ve sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde eğitim bizim en başta gelen konumuzdur. Bugün de “kardeşim üşümesin” projesini Kars’ta gerçekleştirdik. Milli Eğitim Müdür Yardımcımız ile de konuştuk. Nasip olursa Ocak ayında çocuklarınıza enerji verimliği ve yenilenebilir enerji ile ilgili eğitici kitaplar dağıtacağız. Kars bizim için çok kıymetli ve bu anlamda emeği geçen her kese teşekkür ediyorum” dedi.

Aytaç’ın ardından açıklamada bulunan Site Telekom Call Center Services A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun da, “Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi ve Limak Holding ile birlikte bu projeyi memleketim Kars’ta gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bir işbirliği çerçevesinde bu etkinliği yapıyoruz. Bizler bu türde projelere yabancı değiliz. Uzun zamandır bölgede buna benzer projeler icra ediyoruz ve sosyal sorumluluk noktasında firma olarak üzerimize düşen bütün sorumluklarını yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde göstermeye devam edeceğiz ve bizi çok mutlu ediyor Bu vesile ile destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son olarak açıklamada bulunan Kars İl Milli Eğitim Müdürü Cemalettin Güven de, eğitime katkı sunmanın gerçek anlamda bir gönül işi olduğunu vurguladı. 

Güven, “Bugün ilimizde hayırseverler arkadaşlarımız,  sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerimizin kışlık giyim ihtiyacını karşıladılar. Eğitime katkı sunan ve bizleri unutmayan sunan herkese teşekkür ediyorum.  ‘Kardeşlerimizi üşümesin’ projesinin Kars’a kadar ulaşmasına öncülük eden, buraya kadar zahmet edip gelen arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. eğitime katkı sunmak gerçekten bir gönül meselesidir” dedi.

“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(1).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(2).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(3).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(4).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(5).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(6).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(8).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(9).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(10).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(11).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(12).jpg“kardesim-usumesin-projesi”-ile-kardeslerimiz-usumeyecek-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler