Kars Belediyesi, kaçak ve imara aykırı yapıları yıkacak

Kars Belediyesi, kaçak ve imara aykırı yapıları yıkacak

Kars Belediyesi kaçak ve imara aykırı yapıların yıkımı için ihaleye çıktı.

Ercüment DAŞDELEN

Kars sınırları içerisinde kaçak ve imara aykırı yapıların yıkımı işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İşin niteliği kapsamında betonarme karkas inşaatın yıkımı: 1.287,43 metreküp yığma, kargir, Horosan inşaatın yıkımı: 940,00 metreküp çelik konstrüksiyon yıkımı: 28,42 ton olarak belirlendi.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 60 gün içinde iş bitirilerek teslim edilecek.

Kars Belediyesi kaçak ve imara aykırı yapıların yıkım ihalesi 25.12.2020 günü saat 10.30’da Kars Belediyesinde yapılacak.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Kars Belediyesi İhale ve Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilinecek.

Ayrıca, yapım işlerinde iş deneyiminde değerlendirilecek benzer işlere dair tebliğde yer alan B/III grubu işler benzer iş olarak kabul edilecek. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri ise İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık Fakültesinden Mezun olunması gerekiyor.

İhalede, verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olacak ve konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler