Kars Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri için uzmanlarla görüş alış verinde bulundu

Kars Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri için uzmanlarla görüş alış verinde bulundu

Kars Belediyesi Başkanı Ayhan Bilgen ve Başkan Yardımcısı Şevin Alaca, yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) tehlikesine karşı sahada yürütülen tedbir ve önleme çalışmalarına devam ediyor.

KARS HAKİMİYET

Bilgen ve Alaca, gerçekleştirecek faaliyetlerde öngörü sağlaması amacıyla bilim insanlarının da katıldığı video konferansla, Kars’ın alınacak virüs tedbirleri ile alakalı olarak uzmanlarla görüş alış verinde bulundu.

Alanında uzman tıp doktorları, psikolog, sosyal destek uzmanları ve çevre bilimcileri ile birlikte Kars Kent Konseyi yöneticilerinin de katıldığı video konferansta; Kars Belediyesi’nin yaptığı korona virüsü tedbir çalışmaları hakkında konuşmalar yapılarak, önümüzdeki günlerde Belediye Müdürlükleri tarafından yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili uzman ve akademisyenlerden görüşler alındı.

Sosyal mesafeyi muhafaza etme amacıyla video konferans biçiminde düzenlenen toplantı sonunda, akademik bir raporda katılımcılara gönderilerek Kars’ta yürütülecek önleme çalışmalarında referans bir kaynak edinilmesi sağlandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler