Kars Gençlik Merkezi, Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

Kars Gençlik Merkezi, Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Küresel Gazeteciler Konseyi Kars İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen’i ziyaret etti.

KARS HAKİMİYET

Gençlik Merkezinin Gençlik Liderleri Yakup Özabay ve Mustafa Yılmaz, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Küresel Gazeteciler Konseyi Kars İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen’i ziyaretinde, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayarak çiçek takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Daşdelen, “Gazeteciler ve Basın Bayramı her yıl 24 Temmuz’da kutlanmaktadır. Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Demokratik rejimlerin olmazsa olmazı, düşünce ve ifade özgürlüğünün vazgeçilmez aracı olan basın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önemini koruyacaktır. Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir. Bu vesile ile gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret için Gençlik Merkezi camiasına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler