Kars İl Özel İdare ekipleri kar nöbetinde!

Kars İl Özel İdare ekipleri kar nöbetinde!

Kars’ta yolları kapanan köylülerin yardımına İl Özel İdare ekipleri yetişti.

KARS HAKİMİYET

Meteorolojinin kuvvetli rüzgar ve zaman zaman fırtına uyarısından sonra Kars İl Özel İdaresine bağlı ekiplerde teyakkuza geçti. Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan 27 köy yolunu açmak için ekipler gece-gündüz çalışıyor.

Kars’ta aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı ve kuvvetli rüzgar nedeniyle Merkeze bağlı 3, Digor’da 7, Kağızman’da 10 ve Sarıkamış’da 7 olmak üzere toplam 27 köy yolunu ulaşıma kapattı. Kapanan köy yollarını açmak için gündüz çalışan İl Özel İdare ekipleri gece de mesaisine devam ediyor.

Bazı yerlerde 1 metreyi geçen kar nedeniyle yolları kapanan Merkeze bağlı Hacıhalil ve Küçük Yusuf köylerinde çalışmalarını sürdüren ekipler, yolu tekrardan ulaşıma açtı.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren köylülerden Erkan Gülbaba gazetecilere yaptığı açıklamada, havaların çok soğuk olduğunu, sabah saatlerinden itibaren tipinin sürekli yolları kapattığını ama aradan fazla geçmeden ekiplerin gelip hemen yolları açtığını ifade ederek, “Ekipler sağ olsun, gece-gündüz demeden kapanan yollarımızı açıyor. Onlar yolu açmasa biz evimizin önüne bile çıkmayayız.” dedi.

kars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(1).jpgkars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(2).jpgkars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(3).jpgkars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(4).jpgkars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(5).jpgkars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(6).jpgkars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(7).jpgkars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(8).jpgkars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(9).jpgkars-il-ozel-idare-ekipleri-kar-nobetinde!-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler