Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Aile ve toplumumuzun temelini teşkil eden, sevgileri, şefkatleri, emekleri ve fedakârlıklarıyla umut kaynağımız olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Hayatımızda en değerli varlığımız olan saygıdeğer kadınlarımız, istikbalimiz olan çocuklarımızın ilk muallimleridir. Toplum yaşantımızın hemen her alanında en güzel örneklerle varlıklarını gördüğümüz kadınlarımız, ailenin ve toplumun temelini teşkil etmektedirler.

His dünyası sevgi ve şefkatle bezenmiş olan kadınlar, en müstesna yeri ve değeri İslam’da bulmuştur. Tüm hayatı bizler için güzel örneklerle dolu olan ve hep hoşgörülü, anlayışlı ve güler yüzlü olan peygamber efendimiz (SAV), kadınların haklarını gözetmemizi ve bu hususta Allah’tan korkmamızı tavsiye etmiş ve “hanımlarını dövenler hayırlılarınız değildir” buyurmuştur.

Bu vesileyle, bir insanlık suçu olan kadına yönelik her türlü fiziki ve ruhsal şiddeti ve ayırımcılığı kınıyoruz. Ayrıca, ailenin kutsiyetine karşı, ifsat edici her türlü eylem ve söylemin de karşısında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar gününü yürekten tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, selam ve saygılar sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler