Kars Türk Eğitim – Sen seçimini Ağadedeoğlu kazandı

Kars Türk Eğitim – Sen seçimini Ağadedeoğlu kazandı

Türk Eğitim-Sen Kars Şubesi, 7. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Zorlu geçen genel kurulda Ozan Ağadedeoğlu, Mitat Nayir ve Alpaslan Çeçen yarıştı.

İlter ASLAN

Sonucu aylardır merakla beklenen ve çok çetin bir mücadeleye sahne olan seçimin sonunda Türk Eğitim-Sen Kars Şubesinin yeni başkanı Ozan Ağadedeoğlu oldu.

Seçim sonrasında açıklama yapan yeni başkan Ozan Ağadedeoğlu, Türk Eğitim-Sen’in, sendikacılığın kutup yıldızı olduğuna dikkat çekerek, “Türk Eğitim-Sen sendikacılığın kutup yıldızıdır. Bu kadar güzide bir sendikanın ehil ellerde olması gerekliydi. Biz de bu konuda kendimize ve arkadaşlarımıza güveniyorduk. Bundan dolayı bu yola çıktık. Yıllardır üyesi olduğumuz ve her kademesinde görev yaptığımız Türk Eğitim-Sen emin ellere teslim edilmiştir. Biz zaten bu işin içinden gelen neferler olduğumuz için sadece kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seçime katılan, destek veren, destek vermeyen herkese teşekkürler.  Varolsun teşkilat, var olsun Türk Eğitim-Sen” dedi.

Öte yandan Türk Eğitim-Sen’in kurucu başkanı Harun Yenice’ye ve emekliye ayrılan kendisinden görevini devraldığı Şube Başkanı Fahrettin Şimşekler’e de bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileyen Ozan Ağadedeoğlu, emeklerini asla unutmayacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler