Karslı hemşerimiz Dr. Ahmet Recep Tekcan’a Ankara’da önemli görev

Karslı hemşerimiz Dr. Ahmet Recep Tekcan’a Ankara’da önemli görev

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı hemşerimiz Dr. Ahmet Recep Tekcan, merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Belediyeler Birliği Daire Başkanlığı ve Genel Koordinatörlüğü’ne atandı.

Ercüment DAŞDELEN

Tekcan, Türkiye’de ki tüm Belediyelerin oyları ile iki dönemdir Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olarak seçilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte 2 yıldır Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevini yürüttü.

Daha önce Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Eğitim Kültür ve Basın Yayın Daire Başkanlığını 20 yıla yakın yürüttükten sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde iki yıldır Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine getirilen ve aynı zaman da Türkiye Kızak Federasyonu Başkanlığı da yapan hemşerimiz Dr. Ahmet Recep Tekcan, hem Kızak Federasyonunun hem de ailesinin Ankara’da olması sebebiyle Başkan Fatma Şahin’den affını istedi.

Tekcan’ı bırakmak istemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hemşerimiz Dr. Ahmet Recep Tekcan’a büyük bir jest yaparak Ankara’da önemli bir görev verdi.

Tekcan, Başkan Fatma Şahin’in oluru ile Türkiye Belediyeler Birliğinde hem Daire Başkanı kadrosuyla görevlendirdi hem de Genel Koordinatörlük görevine atandı.

Tekcan’ın Türkiye Belediyeler Birliğinde hem Daire Başkanı kadrosuyla görevlendirilmesi hem de Genel Koordinatörlük görevine atanması Kars’ta memnuniyetle karşılandı.

Bizlerde hemşerimiz Dr. Ahmet Recep Tekcan’a görevinde başarılarının devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler