Karslı sporcular, WUSHU Şampiyonasına katılmak için destek bekliyor

Karslı sporcular, WUSHU Şampiyonasına katılmak için destek bekliyor

3 -13 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye WUSHU şampiyonasına katılacak olan Karslı sporcular destek bekliyor.

KARS HAKİMİYET

Aralarında 2 Afgan sporcunun da bulunduğu 2’si antrenör 12 sporcu, Antalya’da Kars’ı en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönmek için çaba sarf ediyor. 

Zor şartlarda çalışmalarını sürdüren ve maddi durumları yetersiz olan sporcular, 3 - 13 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan şampiyonaya katılmak için yol ve konaklama giderlerini karşılayacak bir kişi veya kurum desteğine ihtiyaç duyuyor.

Kars’a madalyalar ve şampiyonluklar dönmek isteyen sporcuların antrenörlerinin, söz konusu desteği almak için Kars Valisi Türker Öksüz’ü ziyaret ederek görüşecekleri öğrenildi. Vali Öksüz veya bir sponsorun destek vermesi durumunda, Kars’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini de belirten sporcular, yılın en az yarısını ağır kış şartlarında geçiren Kars’ta, salon sporlarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çektiler. Destek verilmesi durumunda Kars’ta çok sayıda sporcu gencin yetişmesinin mümkün olacağını da belirten WUSHU antrenörleri, böylelikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak spora yöneleceklerinin de altını çizdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler