Kars’ta, 50 kişi MHP’ye katıldı

Kars’ta, 50 kişi MHP’ye katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Teşkilatı yeni katılımlarla üye sayısını güçlendirmeyi sürdürüyor.

Ercüment DAŞDELEN

MHP Kars İl Başkanlığında düzenlenen törende MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, partilerine katılım sağlayan 50 kişiye MHP rozeti takarak üyelik kayıtlarını yaptı. 
Adıgüzel yaptığı açıklama, “Mübarek Ramazan-ı Şerifin bu ilk gününde Partimize yapılan bu güzel katılımlarda bazı arkadaşlarımızın evine geri döndüklerini, bazı vatandaşlarımızında ilk kez MHP’ye geldiğini görüyoruz” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, Türk milletinin umudu olmaya devam ettiğini belirten Adıgüzel, “Partimize teveccüh gösterip gelen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu katılımlar bundan sonra da devam edecektir. MHP Kars’ta her geçen gün güçlenerek büyümektedir. Göreve geldiğimiz günden beri inanmış bir yönetim ve dava bilinciyle MHP’yi hak ettiği en güzel yere taşımak için; gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız. Sefer bizden zafer alemlerin Rabbi olan yüce Allah’tandır. Bu vesileyle, Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutlar; ülkemize, milletimize, devletimize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ederim” diye konuştu.

kars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(1).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(2).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(3).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(4).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(5).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(6).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(7).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(9).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(10).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(11).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(12).jpgkars’ta,-50-kisi-mhp’ye-katildi-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler