Kars’ta cadde ve sokaklar göle döndü!

Kars’ta cadde ve sokaklar göle döndü!

Kars’ta aniden bastıran sağanak yağmur ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklar göle dönerken, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar iş yerleri önlerine sığındı.

Volkan KARABAĞ

Kars’ta 10 dakika etkili olan sağanak yağmur ve dolu nedeniyle bazı cadde ve sokaklardaki kavşaklar kısa sürede su ile doldu, bazı rögarlar taştı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar dükkanlara ve saçak altlarına sığındı. Araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, yaya geçidini kullanan vatandaşlar ise zıplayarak karşıdan karşıya geçtiler.

kars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(1).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(2).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(3).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(4).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(5).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(6).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(7).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(8).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(9).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(10).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-gole-dondu!-(11).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler