Kars’ta 6 katlı binanın 3’üncü katında yangın çıktı

Kars’ta 6 katlı binanın 3’üncü katında yangın çıktı

Kars’ta 6 katlı bir binanın 3’üncü katında çıkan yangın korkuttu.

Volkan KARABAĞ

Kars merkez Şehitler Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde 6 katlı bir apartmanının 3’üncü katında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yoğun dumanı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ev sahiplerinin evde olmadığı dairede çıkan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri merdivenle cam balkonu ve balkon penceresini kırdı. Gaz maskesiyle daireye giren itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürerek kontrol altına aldı.

Olası faciayı önlemek amacıyla bina itfaiye ekipleri tarafından itfaiye merdiveni ile tahliye edildi. Yangını fark eden bazı bina sakinleri ise kendi imkanlarıyla binadan dışarıya çıktı.

Trafik ekipleri çift şeritli yolu kontrol amacıyla tek şeride düşürdü. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yol tekrar çift şeride döndürüldü.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

kars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(1).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(2).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(3).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(4).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(5).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(6).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(7).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(8).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(9).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(10).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(11).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(12).jpgkars’ta-6-katli-binanin-3’uncu-katinda-yangin-cikti-(13).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler