Kars'ta kış tedbirleri toplantısı yapıldı

Kars'ta kış tedbirleri toplantısı yapıldı

Kars’ta, 2018-2019 yılında alınacak kış tedbirleri ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Volkan KARABAĞ

Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında Kar Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda Kars’ta alınacak kış tedbirleri görüşüldü.

Toplantı öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan Vali Öksüz, “Bugün İçişleri Bakanlığının İller İdaresi Genel Müdürlüğümüzün emirleri doğrultusunda kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri konusunda gerekli koordinasyonu sağlamak ve alınması gereken kararları almak için toplanmış bulunmaktayız. İlimizde kış mevsimi diğer bölgelere göre daha uzun, daha ağır geçiyor dolayısıyla iş yükü ve görev yoğunluğu diğer illere göre daha fazla. Hem geçmiş yıllarda alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi, varsa bunlara ilave yapılması gereken tedbirler bu ilave tedbirlerinde alınması için çeşitli kurum ve kuruluşlarımızdan görev bölümlerine göre, sorumluluk sahalarına göre alınması gereken tedbirleri ilgili kurumlarında almasını sağlamak, koordinasyonu gerektiren bir husus varsa onu ortaya koymak, planlamak ve önümüzdeki kış mevsiminin ilimizde alacağımız bu etkin tedbirlerle sıkıntı yaratmadan, sorun oluşturmadan geçmesini sağlamak için gerekli planlamaları yapacağız.” dedi.

Önümüzdeki kış alınacak bu tedbirlerle Karslıların bir sıkıntı oluşturmadan, günlük hayatının akışını fazla etkilemeden, bir sıkıntı oluşmasına meydan vermeden rahat bir şekilde geçeceğini ümit eden Vali Öksüz, “Tüm kurum ve kuruluşlarımızda bu anlamda üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecektir. Vatandaşımızın da tabi önümüzdeki kış mevsimiyle birlikte, hava şartlarının daha ağırlaşmasıyla birlikte kendi almaları gereken tedbirleri de almaları önem arz etmektedir. Bizim alacağımız tedbirler ve vatandaşımızın kendi alacağı tedbirlerle birlikte umuyorum ki kış mevsimi rahat bir şekilde geçilecektir.” ifadesini kullandı.

Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

karsta-kis-tedbirleri-toplantisi-yapildi-(2).jpgkarsta-kis-tedbirleri-toplantisi-yapildi-(1).jpgkarsta-kis-tedbirleri-toplantisi-yapildi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler