Kars’ta konforlu ulaşım için çalışmalar sürüyor

Kars’ta konforlu ulaşım için çalışmalar sürüyor

Kars’ın en işlek caddelerinden olan İnönü Caddesinde asfalt ve kaldırım çalışmaları başladı.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın talimatları doğrultusunda Kars’ta 7 tane yol Karayolları ağına alınarak Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılıyor.

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın yakından takip ettiği çalışmalar kentin birçok caddelerinin yapımının ardından İnönü Caddesinde de başladı.

Yaya kaldırımları ve alt yapı eksikliklerinin tamamlanması için çalışmalara başlayan ekipler, önümüzdeki günlerde de yollara Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) çalışmasını başlatacak.

Trafiğin tek şeritten kontrollü bir şekilde verildiği İnönü Caddesindeki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise yetkililere teşekkür etti.

kars’ta-konforlu-ulasim-icin-calismalar-suruyor-(1).jpgkars’ta-konforlu-ulasim-icin-calismalar-suruyor-(2).jpgkars’ta-konforlu-ulasim-icin-calismalar-suruyor-(3).jpgkars’ta-konforlu-ulasim-icin-calismalar-suruyor-(4).jpgkars’ta-konforlu-ulasim-icin-calismalar-suruyor-(5).jpgkars’ta-konforlu-ulasim-icin-calismalar-suruyor-(6).jpgkars’ta-konforlu-ulasim-icin-calismalar-suruyor-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler