Kars’ta Nevruz Bayramı öncesi yoğun denetim!

Kars’ta Nevruz Bayramı öncesi yoğun denetim!

Kars Valisi Türker Öksüz koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 21 Mart Nevruz Bayramı öncesi kent genelinde denetim başlattı.

Volkan KARABAĞ

Risk grubuna göre orta riskli (sarı) kategorisinde bulunan Kars’ta koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ekipler, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde salgın tedbirleri denetimi, uygulama noktalarında ise genel asayiş denetimi yapıyor.

Kars’ta TEM, Asayiş, Güvenlik, KOM, Narkotik, Trafik, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve jandarma ekiplerinden oluşturulan denetim ekipleri, 21 Mart Nevruz Bayramı öncesi kent genelinde belirlenen noktalarda uygulama gerçekleştiriyor. Uygulamalar kapsamında sürücülere ve vatandaşlara kimlik kontrolü yapılarak üst ve araç araması gerçekleştiriliyor. Pandemi tedbirlerinin de kontrol edildiği uygulamalarda ihlallere cezai işlem uygulanıyor.

Narkotik, terör, düzensiz göç, asayiş suçları, kaçakçılık faaliyetleri gibi suçların önlenmesi, aranan şahısların yakalanması ve adalete teslim edildiği uygulamalarda Karslıların huzuruna huzur katılıyor.

Polis ve jandarma ekiplerinin kent genelinde başlattığı denetimler aralıksız devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler