Kars’ta oteller denetim altında!

Kars’ta oteller denetim altında!

Kars’ta faaliyet gösteren oteller denetlendi.

KARS HAKİMİYET

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünün ilgili genelgesi ile Kars’ta faaliyet gösteren turizm işletme belgeli tesisler ve nitelikli belediye belgeli tesisler hijyen ve çevre sağlığı amacıyla denetlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü başkanlığında İşletme Müdürlüğü, Kars Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince oluşturulan denetim komisyonu kent genelindeki otelleri mercek altına aldı.

Yapılan denetimde; denetim ve ziyaretçi defteri, ruhsat, yıllık fiyat listesi ile mutfak, oda ve çevre temizliği, işletme kayıt belgesi ve hizmet belgesi gibi evraklar incelenerek, yerinde görüldü.

Görülen eksiklikleri ve aksaklıkları işletme sahiplerine bildiren ekipler tarafından tutanakla kayıt altına alındı.

Denetimlerin 2020 yılında dönemsel olarak devam edeceği öğrenildi.

kars’ta-oteller-denetim-altinda!-(1).jpgkars’ta-oteller-denetim-altinda!-(2).jpgkars’ta-oteller-denetim-altinda!-(3).jpgkars’ta-oteller-denetim-altinda!-(4).jpgkars’ta-oteller-denetim-altinda!-(5).jpgkars’ta-oteller-denetim-altinda!-(6).jpgkars’ta-oteller-denetim-altinda!-(7).jpgkars’ta-oteller-denetim-altinda!-(8).jpgkars’ta-oteller-denetim-altinda!-(9).jpgkars’ta-oteller-denetim-altinda!-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler