Kars’ta “Spor Okulları” açılıyor

Kars’ta “Spor Okulları” açılıyor

Karslı çocukların sporu ve tesisleri tanıması, sportif faaliyetlerini geliştirmesi ve yaz aylarını boş geçirmemesi anlamında Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde “Spor Okulları” açılıyor.

Volkan KARABAĞ

Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl 29 Haziran’da başlatmış olduğu “Spor Okulları” faaliyetleri bu yıl da tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da başlıyor.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde “Spor Okulları” faaliyetlerine 5-18 yaş grubu çocukların katılabilecek. 29 Haziran’da saat 10:00’da Kars sentetik yüzeyli Atletizm Pistinde açılışı yapılacak olan etkinlikte çocuklar belirlenen 20 branşta istediğini tercih edecekler.

Etkinlikte pandeminin tedbirleri olan maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilecek.

Kayıt yaptırmak isteyen çocuklar, İl Müdürlüğü başta olmak üzere aktif olan tüm tesislerdeki kayıt formunu velilerin doldurmaları gerekecek.

29 Haziran’da başlayacak olan “Spor Okulları” faaliyetleri Eylül ayında okulların açılacağı tarihe kadar devam edecek.

Pandemi tedbirleri kapsamında evde sıkılan çocukların bu yıl “Spor Okulları” faaliyetlerine yoğun ilgi göstermesi beklenirken, faaliyetler Kars merkez olmak üzere Sarıkamış, Kağızman, Selim ve Arpaçay’da da gerçekleştirilecek.

Spor Okulları, atletizm, badminton, basketbol, boks, bocce, jimnastik, dart, futbol, güreş, halk oyunları, hentbol, judo, kayak, masa tenisi, okçuluk, satranç, taekwando, tenis, voleybol ve yüzme branşında Karslı çocuklara faaliyet verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler