Kars’ta “taşlı” hırsız tutuklandı!

Kars’ta “taşlı” hırsız tutuklandı!

Kars’ta bazı iş yerlerinin camını önce taş ile kıran daha sonra iş yerlerine girerek hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Volkan KARABAĞ

Kars Merkez Mahallesi Aşık Şenlik Caddesi üzerindeki iş yerlerine danan hırsız Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan geniş çaplı araştırma sonucu yakalandı.

İş yerlerinin camını önce taş ile kıran daha sonra iş yerlerine girerek hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli şahsı tespit eden ekipler düzenlediği baskınla gözaltına aldı.

Daha önce sabıkası olduğu öğrenilen şüpheli K.D. isimli şahıs emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. K.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars Mobilya ve Marangozcular Odası Başkanı Turgut Gökalp ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yaşanan hırsızlık olaylarının ardından esnafın maddi ve manevi kayıplarının büyük olduğunu, yakalanan hırsızın tutuklanmasının doğru bir karar olduğunu söyledi.

kars’ta-“tasli”-hirsiz-tutuklandi!-(1).jpgkars’ta-“tasli”-hirsiz-tutuklandi!-(2).jpgkars’ta-“tasli”-hirsiz-tutuklandi!-(3).jpgkars’ta-“tasli”-hirsiz-tutuklandi!-(4).jpgkars’ta-“tasli”-hirsiz-tutuklandi!-(5).jpgkars’ta-“tasli”-hirsiz-tutuklandi!-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler