KAÜ, Mevlana Değişim Programı tüm hızıyla devam ediyor

KAÜ, Mevlana Değişim Programı tüm hızıyla devam ediyor

Pakistan’dan Mevlana değişim programı kapsamında Kafkas Üniversitesini (KAÜ) ziyaret eden Mehran Mühendislik ve Teknoloji Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Aziza Aftab, konferanslar verdi.

KARS HAKİMİYET

Mehran Mühendislik ve Teknoloji Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Aziza Aftab, 1-17 Ekim 2019 tarihleri arasında Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde çeşitli eğitim ve öğretim faaliyetlerine katılarak bölüm öğrencilerine ders vermenin yanında öğretim elemanlarına yönelik Kimya Mühendisliği’nde biyoteknolojinin yeri, petrollü toprakların temizlenmesi ve çevre teknolojisi konularında da konferanslar verdi.

Bu süreçte Prof. Dr. Aziza Aftab, öncülüğünde Mehran Mühendislik ve Teknoloji Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ile KAÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri arasında ortak bilimsel proje yapılmasına yönelik ilk adım da atılmış oldu.

Eğitim ve Bilimsel faaliyetlerin yanı sıra, Kars’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezen ve Türk kültürüyle yakından ilgilenen Prof. Dr. Aziza Aftab, Kars’tan ayrılmadan önce Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu tarafından kabul edilerek, kendisine katılım belgesi takdim edildi.

kau,-mevlana-degisim-programi-tum-hiziyla-devam-ediyor-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler