KAÜ’de kedi, köpek ve öğrenciler aynı tabaktan yemek yiyor

KAÜ’de kedi, köpek ve öğrenciler aynı tabaktan yemek yiyor

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesinin yemekhanesinin mutfak malzemelerini kedi ve köpekler de kullanıyor.

KARS HAKİMİYET

Binlerce öğrenciye eğitim ve öğretim hizmeti veren Kafkas Üniversitesinin Veteriner Fakültesi yemekhanesinde tüm öğrencilerin ve akademisyenlerin gözleri önünde oluşan bu görüntüler durumum içler acısı olduğunu gözler önüne seriyor.

Birçok öğrencinin yemek yemesinin ardından bina önüne gelişigüzel bırakılan yemek tabaklarında kalan yemek artıkları, kedi ve köpeklere servis ediliyor. Yemek sonrası tabakları yalayan kedi ve köpeklerin bu görüntüsü tüm görevlilerin gözleri önünde cereyan etmesine karşın kimse sesini çıkarmıyor.

Hijyen kurallarının hiçe sayıldığı yemekhanenin dışı böyle iken içerisinin ise nasıl olduğu akıllara durgunluk verecek şekilde düşündürürken, bu görüntülerin sanki normalmiş gibi duyarsız kalınması ise şaşırtıyor. Sık sık aynı durumum oluştuğu yemekhanede aynı görüntülerin yaşanmaya devam ettiğini ileri süren bazı öğrenciler, kedi ve köpeklerin de kullandığı tabak ve çanaklardan yemek yemek istemediklerini dile getirdiler. Bazı öğrencilerin görüntülediği bu durum yemekhanenin ne durumda olduğunu açıkça ortaya koyarken, Üniversite yönetiminin duruma bir an önce engel olması ve inceleme başlatması önem arz ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler