KOSGEB Kars Müdürlüğü’nden Vali Türker Öksüz’e ziyaret

KOSGEB Kars Müdürlüğü’nden Vali Türker Öksüz’e ziyaret

Avrupa KOBİ Haftası bu yıl 23-29 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

KARS HAKİMİYET

Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında, KOSGEB İl Müdürü Lütfullah Aktaş ve KOBİ Uzman Yardımcısı Meryem Algen, Vali Türker Öksüz’ü, makamında ziyaret etti.

KOBİ’lerin Desteklenmesi ve girişimciliğin özendirilmesi için 2009 yılından beri düzenlenen Avrupa KOBİ Haftası nedeniyle düzenlenen ziyaretten memnuniyeti duyduğunu dile getiren Vali Öksüz, KOBİ'lerin ve girişimcilerin desteklenmesi ve gençlere girişimciliğin özendirilmesi için hafta boyunca yapılacak etkinliklerin önemli olduğuna dikkat çekti.

Etkinlik Sayısı Bakımından Ülkemiz İlk Sırada Yer Almakta

Avrupa Birliği'nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırmak amacıyla, 2009 yılından beri Avrupa KOBİ Haftası yaklaşımını sürdürülmektedir. Bu kapsamda ülkeler her yıl Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen bir hafta boyunca kendi seçtikleri temalar çerçevesinde Avrupa KOBİ Haftası'nın mantığına uygun etkinlikler düzenleniyor.

KOSGEB’in ulusal kamu koordinasyonunu yürüttüğü Avrupa KOBİ Haftasında Türkiye, 2009 yılından itibaren diğer 37 katılımcı ülke ile birlikte yer alırken bu çerçevede, 2011’den itibaren açıklanan istatistiklere göre yapılan etkinlik sayısı açısından ülkemiz birinci sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler