Minik Öykü, Jandarma Komutanını asker selamıyla karşıladı

Minik Öykü, Jandarma Komutanını asker selamıyla karşıladı

7 yaşındaki Öykü, okuluna kitap bağışı ve kütüphane açılışı yapmak üzere gelen İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek’i asker selamıyla karşıladı. Ayçiçek, Öykü ile yakından ilgilenerek irtibatta kalacağını söyledi.

Volkan KARABAĞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Kars Merkez Ölçülü köyü Şehit Turgay Salgar İlkokulunda İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Yenice, Jandarma Merkez İlçe Komutanı Binbaşı Özgür Cengiz, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kütüphane açılışı yapıldı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından kütüphaneye bin 600 kitap bağışı yapıldı.

Düzenlenen törende 7 yaşındaki 2. Sınıf öğrencisi Öykü Yılmaz’ın Albay Ayçiçek’i asker selamıyla karşılaması büyük beğeni topladı. Kütüphaneyi gezen Albay Ayçiçek daha sonra Öykü’yü yanına davet etti. Program boyunda Öykü ile sohbet eden Ayçiçek, kendisiyle artık sık sık görüşeceğini dile getirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencilerin hazırladığı resim sergisinin de açılışının ardından köyden ayrılan Ayçiçek’i Öykü ve jandarma personeli asker selamıyla uğurladı.

Öykü, Jandarma kadın Astsubay tarafından kendisine asker selamının öğretildiği ve büyüdüğünde de jandarma olacağını söyledi.

Jandarma Merkez İlçe Komutanı Binbaşı Özgür Cengiz ise Öykü’ye bebek oyuncak hediye etti.

minik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(1).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(2).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(3).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(4).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(5).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(6).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(7).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(8).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(9).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(10).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(11).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(12).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(13).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(14).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(15).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(16).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(17).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(18).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(19).jpgminik-oyku,-jandarma-komutanini-asker-selamiyla-karsiladi-(20).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler