'Öğrencilerimizin huzurunu kaçırmayın''

'Öğrencilerimizin huzurunu kaçırmayın''

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Üyesi, Yasin Aşkın Yıldırım, “Üniversite Öğrenci ve Velileri Kafkas Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Hüsnü Kapu ve Yönetim Kurulundan bir açıklama bekliyor.” dedi.

Yıldırım açıklamasını şöyle sürdürdü: “Üniversitemiz de bu uygulama düşünülüyor mu?

Üniversitelerimizin ve Öğrencilerimizin çözülmesi gereken birçok meseleleri varken Üniversite kampüslerinin halka açılması gibi bir fikrin neden devreye girdiği anlaşılır gibi değil.

''Bugünün yanlışları dünden başlamakta, yarının doğruları ise bugünden belirlenmektedir''

Öğrenci olmayan vatandaşların sınıflara bu kadar kolay ulaşa bilmesine olanak tanıyan bu fikrin Üniversite Öğrencileri başta olmak üzere Öğrenci Velilerini de rahatsız ve tedirgin etmiştir.

Ziyaretime gelen birçok öğrenci ve velileri bu yanlış karardan dönülmesini gençlerimizin huzursuz olduklarını dile getirdiler.

Yıldırım Bilime ve Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim ve Öğretim alabileceği uygulamalar görüşülmesi gerekirken, kampüslerin halk açılmasının fikrinin yarardan çok zararının olacağını düşünüyorum.

Öğrencilerimizin güvenliklerini tehlikeye atacak ve huzurlarını bozacak bu uygulamadan bir an evvel geri dönülmesini Eğitim ve gençlerimizin daha acil dertlerine odaklanmayı rica ediyorum”

Kaynak:Hilal ÖZCAN

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler