Ümit Kalko Vakfı seneye inşaata başlayacakmış

Ümit Kalko Vakfı seneye inşaata başlayacakmış

Ümit Kalko Vakfı, Kars’ta inşaat sezonun kapanacağı 1 Kasım 2019 tarihinde Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin yapımına başlanacağını söyledi.

Volkan KARABAĞ

Ümit Kalko Vakfı’ndan “Kars'ta temeli atılan Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi unutuldu” başlıklı haberimize açıklama geldi.

15 Ekim 2017 tarihinde törenle temeli atılan ve 2018-2019 eğitim öğretim yılına bitirileceği vaat edilen Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin atılan temelden öteye gitmemesi Kars’ta internet sitelerinde ve yerel basında yer almasından sonra Ümit Kalko Vakfı yazılı açıklama yaptı.

Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin projesinde değişikliğe gidildiğinin belirtildiği açıklamada, inşaat sezonun kapandığı 1 Kasım 2019 tarihinde Anadolu Lisesinin yapımına başlanılacağı ifade edildi.

Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin 2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete gireceğinin belirtildiği açıklamada, “Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü belirterek yapılan haberler için derin bir üzüntü duyduğumuzu bildirir, Ümit Kalko Vakfı olarak Kars’ta gerçekleştirdiğimiz eğitim projelerini titizlikle yürütmekte ve süreci yakından takip etmekte olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler