Vali Türker Öksüz, Arpaçay’da Şehit ailelerini ziyaret etti

Vali Türker Öksüz, Arpaçay’da Şehit ailelerini ziyaret etti

Kars Valisi Türker Öksüz, Arpaçay Polat Köy’de şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Ercüment DAŞDELEN / KARS HAKİMİYET

Vali Türker Öksüz, 2009 yılında Bitlis Tatvan’da bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Aygün Bulut’un ailesini ziyaret ederek, şehidin babası Tacir Bulut ile annesi Nişan Bulut’la bir süre sohbet etti. 

Vali Öksüz daha sonra, 1995 yılında vatani görevini yerine getirirken bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Er Muhammet Ekinci’nin babası Necmettin Ekinci ile annesi Kibar Ekinci’yi ziyaret etti.

Vali Türker Öksüz, şehit ailelerini ziyaretinde bizlere gözlerini kırpmadan vatan uğrunda canlarını veren aziz şehitlerimizin emaneti olan şehit yakınlarını ziyaret etmekten büyük bir onur duyduğunu belirterek, “Sizlerin yakınları, bu vatan uğruna canlarını verdiler, kanlarını akıttılar. Sizlerin de bizlerin de canlarından can gitti. Bu bilinçle, sizlere karşı sorumluluklarımızın farkındayız ve ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Bir şehidimiz olduğunda sadece ailelerin değil, bütün milletimizin yüreği yanıyor. Bizler, şehit ailelerimizi, kendi ailemiz olarak görüyoruz. Canlarını vererek bu toprakları bizlere vatan yapan, devletimizin ve milletimizin bekası uğrunda büyük fedakârlıklar gösteren aziz şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Aziz şehitlerimize, onların yakınlarına hizmetkâr olmak, bizim boynumuzun borcudur. Sizler aziz şehitlerimizin, devletimize ve bizlere emanetisiniz. Hiç şüpheniz olmasın ki bizler bu emanetlere kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız. Bizler, her zaman sizlerin derdine derman olmaya, sıkıntılarınıza çözüm üretmeye, hüzün ve sevinçlerinizi paylaşmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Ziyarete Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Uçar ve kurum Müdürleri eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler