Kuyruk satışı olacak

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş.

KARS ŞEKER FABRİKASI

KUYRUK SATIŞ İLANI

1- Fabrikamız sahasında oluşan ± 20 Toleranslı 4.300 ton pancar kuyruğu ve kırıntıları satılacaktır.

2-İhale 20.09.2023 Çarşamba günü, Saat 14:00’de Fabrikamız ofis binası toplantı salonunda kapalı zarfta teklif alma usulü ile yapılacaktır. Fiyatların uygun bulunmaması halinde ise açık artırma ve pazarlık usulü ile ihaleye devam edilecektir.

3-İhaleye katılacaklardan istenilen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Belgelerin aslı yerine suretleri verilmesi halinde bunların noterden onaylı olması gerekmektedir.

a)GERÇEK ve TÜZEL KİŞİLERDEN;

-Teklif Mektubu

-İmza Beyannamesi

-Tüzel kişi olması halinde; Ticaret Sicil gazetesi veya noter tasdikli imza sirküleri, Gerçek Kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi

-Vekâleten iştirak ediyorsa noter tasdikli vekâletname ve vekâleten katılanın imza beyannamesi.

-Geçici teminat, Teklif edilen bedelin % 3’ünden az olmamak üzere firma tarafından belirlenecek tutarda olacak. Açık artırmada oluşacak fiyat doğrultusunda geçici teminat artırılacaktır.

4-İstekliler teklif mektuplarını İhalenin yapılacağı gün ve saatine kadar Fabrikamız Haberleşme servisine vermiş olacaklardır.

5-İhale Konusu malzemenin tamamı için teklif verilecektir. Teklifler Ton/TL olarak verilecek ve 45 gün opsiyonlu olacaktır.

6-İhale ile ilgili şartname ve ekleri Fabrikamız Ticaret Servisinde görülebilir ve 500,00 TL (Beş Yüz TL) bedel karşılığı temin edilebilir.

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş.

#ilangovtr BASIN NO: ILN01887410