Anneler Günü Yaklaştı, Kars’ta Çiçekçilerde Yoğunluk Başladı

Anneler Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte Kars’taki çiçekçilerde yoğunluk yaşanmaya başladı. Vatandaşlar, annelerine en güzel çiçeği armağan etmek için çiçekçilerin yolunu tutarken, esnaf da artan taleplere karşılık vermek için yoğun mesai yapıyor.

Kars’ta uzun yıllardır çiçekçilik yapan Ütopya Çiçekçilik’in sahibi Muzaffer Aydın, Anneler Günü öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını ve yoğun talebe karşılık verebilmek adına stoklarını erkenden yenilediklerini söyledi.

Anneler Günü’nde özellikle saksı çiçekleri ve buketlerin ilgi gördüğünü belirten Aydın, “Anneler Günü hazırlıkları son hız devam ediyor. Yoğunluk ve talep çok fazla. Çoğu kişi annesine özel bir hediye vermek için özel çiçekleri tercih ediyor. Herkes annesine çiçek alabilsin diye fiyatlarımızı oldukça minimumda tuttuk,” ifadelerini kullandı.

Çiçekçilerin rafları gün boyu gelen müşterilerle hızla boşalırken, siparişleri yetiştirmek için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Karslı çiçekçiler, Anneler Günü’nü en iyi şekilde karşılamak için hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri