Çocukların kış eğlencesi karla şekillendi

Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı (Vanaza) köyünde kış mevsimi, çocuklar için neşeye ve hayal gücüne dönüştü.

Yoğun kar yağışının ardından köyde biriken karları değerlendiren çocuklar, kendi emekleriyle kar bloklarından küçük bir kale inşa etti.

Soğuk havaya aldırış etmeden karla oynayan çocuklar, yaptıkları kar yapılarıyla hem eğlendi hem de kışın zorlu şartlarını oyunla fırsata çevirdi. Köy yaşamının sade ama samimi atmosferinde ortaya çıkan bu görüntüler, kışın çocuk dünyasında nasıl bir mutluluğa dönüştüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Tomarlı (Vanaza) köyünde yaşanan bu renkli anlar, kışın sadece soğuk ve zorluk değil; aynı zamanda paylaşım, üretkenlik ve çocuk kahkahaları demek olduğunu hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri