Kars'ta 1. sınıfların okuma sevinci

Kars'ta birinci sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen okuma bayramı renkli görüntülere sahne oldu.

Kars’ta Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, okuma-yazmayı öğrenmenin heyecanını düzenledikleri "Okuma Bayramı" ile kutladı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, öğrenciler için unutulmaz anlara sahne oldu.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kutlamalarda öğrenciler, palyaço eşliğinde müzikler eşliğinde dans edip eğlenceli oyunlar oynadı. Çocukların neşesi ve enerjisi, bayram havasındaki etkinliğe damga vurdu.

Öğretmenler tarafından organize edilen sınıf içi etkinliklerde ise öğrenciler, üzerlerinde sınıfların adının yazılı pastayı keserek başarılarını kutladı. Öğrenciler pastayı öğretmenleriyle birlikte paylaşarak hem öğrenmenin hem de birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Etkinlik sonunda öğretmenler, öğrencilerinin bir eğitim yılını başarıyla tamamlayıp okuma-yazma becerisi kazanmalarından dolayı büyük gurur duyduklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri