Kars'ta 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı

Kars Valisi Ziya Polat, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programı kapsamında, protokol üyeleriyle birlikte şehitlik ziyaretinde bulundu.

Kars Şehitliği’ni ziyaret eden protokol üyeleri aziz şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından şehitler için Fatiha okundu.

Vali Polat, yaptığı açıklamada 15 Temmuz’un milletin demokrasiye sahip çıktığı destansı bir direniş olduğunu vurgulayarak, “Bu toprakları bizlere vatan yapan, canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun,” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri