Kars'ta 'Kaza Kavşağı'na Sinyalizasyon Sistemi Kuruluyor

Kars’ta sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Faikbey Caddesi ile Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi’nin kesiştiği kavşakta sinyalizasyon sistemi kurulması için çalışma başlatıldı.

Kars’ta sürücüler açısından risk oluşturan ve yaşanan kazalar nedeniyle 'kaza kavşağı' olarak anılan Faikbey Caddesi ile Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi kavşağında trafik güvenliğini artırmaya yönelik çalışma yapılıyor.

Kentte meydana gelen trafik kazalarının sıklıkla yaşandığı noktalardan biri olan kavşakta, kazaların önüne geçilmesi amacıyla sinyalizasyon sistemi kurulmasına karar verildi.

İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda kavşakta trafik ışıklarının kurulması için çalışmalara başlandı.

Sinyalizasyon sisteminin devreye alınmasıyla birlikte kavşaktaki araç geçişlerinin kontrollü hale getirilmesi ve trafik güvenliğinin artırılması amaçlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri