Kars’ta bir kamu kurumunda görev yapan mühendisin bugün işe gitmemesi ve telefonlara cevap vermemesi üzerine mesai arkadaşları durumdan şüphelenerek mühendisin evine gitti. Kapının önünde mühendisin ayakkabılarını gören personel, defalarca zile basmasına rağmen kapıyı açan olmayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kapının kilitli olması nedeniyle itfaiye merdiveni kullanılarak evin camından içeriye sağlık personeli ve itfaiye eri girdi. Ev içerisinde yapılan detaylı incelemede mühendisin evde olmadığı anlaşıldı.
Kapıda ayakkabıları olmasına rağmen evde bulunamayan mühendisin nerede olduğu gizemini korurken, polis ekipleri kayıp mühendisi bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.