Kars’ta Nisan Şakası Değil, Nisan Karı!

Türkiye’nin büyük bir bölümünde bahar havası yaşanırken, "Doğu’nun Uygar Şehri" Kars’ta kış geri geldi. Kentte sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, akşam saatlerinde yerini yoğun kar yağışına bıraktı.

Kars merkezde nisan ayının son haftasında aniden bastıran kar yağışı, vatandaşlar için sürpriz oldu. Sabah saatlerinden itibaren gri bulutların hakim olduğu kentte, akşamüstü hava sıcaklığının hızla düşmesiyle birlikte yağmur kara dönüştü.

Lapa lapa yağan kar, özellikle şehir merkezinde kısa sürede etkisini gösterdi. Park halindeki araçların üzeri, tarihi binaların çatıları ve caddeler dakikalar içinde beyaz örtüyle kaplandı.

NİSAN KARINI GÖRENLER TELEFONUNA SARILDI
Bahar çiçeklerinin açmaya hazırlandığı bir dönemde gelen kar yağışını gören Karslılar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Birçok vatandaş lapa lapa yağan karın tadını çıkarmak için sokağa çıkarken, ortaya çıkan eşsiz manzarayı cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri