Köy Köy Gezerek Vatandaşların Taleplerini Dinlendi

Kars’ın Arpaçay ilçesinde Kaymakam Mehmet Abdulkadir Güvenç, Değirmenköprü, Söğütlü ve Tepecik köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri yerinde dinledi.

Arpaçay Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç, köy ziyaretleri kapsamında Değirmenköprü, Söğütlü ve Tepecik köylerini ziyaret etti.

İl Genel Meclis Üyesi Lütfü Çelik ve ilgili kurum amirlerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Güvenç, köy sakinleriyle sohbet ederek vatandaşların yaşadığı sorunlar, talepler ve öneriler hakkında bilgi aldı.

Vatandaşlardan iletilen konuların çözümü için çalışmaların sürdürüleceğini belirten Güvenç, gerekli hususlarda ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

Köylerde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alan Güvenç, kamu hizmetlerinin vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda sürdürülmesine önem verdiklerini ifade etti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri