Malatya’da depremde hayatını kaybedenler anıldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlar, Malatya'da dualarla anıldı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlar, Malatya'da dualarla anıldı.

Şehir Mezarlığı Deprem Şehitliği'nde düzenlenen anma programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Depremde hayatını kaybedenler için dualar edilirken protokol üyeleri anıt ve mezarlara karanfiller bıraktı. Malatya Büyükşehir Belediyesi de program boyunca kurduğu stantta katılımcılara çorba ve ikramlarda bulundu.

Programa; Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Samir Er, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, askeri ve sivil erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler ile vatandaşlar katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri