Ordu'da Deniz Turları Yeniden Başlıyor: Şehit Necati Gürkaya Gemisi Seferlere Hazır

Restorasyonu tamamlanan Şehit Necati Gürkaya Gemisi, 2 Temmuz'dan itibaren Ordu'da deniz turizmine katkı sunacak. Vatandaşlar, yaz boyunca düzenlenecek turlarla kenti denizden keşfetme fırsatı bulacak.

Ordu'da kapsamlı restorasyondan geçirilen Şehit Necati Gürkaya Gemisi, yaz sezonuyla birlikte yeniden denize açılıyor. Deniz turizmine hareketlilik kazandırması hedeflenen gemi, 2 Temmuz itibarıyla düzenli seferlerine başlayacak.

Altınordu ilçesindeki Melet Limanı'ndan hareket edecek gemi, hafta içi her gün saat 15.00 ve 18.00 arasında deniz turları düzenleyecek. Yaklaşık 1,5 saat sürecek yolculukta katılımcılar, Ordu'nun sahil şeridini denizden izleme imkanı yaşayacak.

Gemiye binişler Ordum Kart ile gerçekleştirilecek. Ücret tarifesinde yetişkinler için 120 lira, öğrenciler için 60 lira, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için ise 50 lira belirlendi. Şehit yakınları, gaziler, engelliler ve 0-6 yaş arasındaki çocuklar ise hizmetten ücretsiz yararlanabilecek.

Yaz sezonunda hem Orduluların hem de kenti ziyaret eden turistlerin ilgi göstermesi beklenen Şehit Necati Gürkaya Gemisi'nin, Ordu'nun turizm potansiyeline katkı sağlaması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri