Palandöken’de asfalt seferberliği

Palandöken Belediyesi, ilçe genelindeki yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Palandöken Belediyesi, ilçe genelindeki yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ilçenin çehresini değiştiren hizmetlerin aralıksız sürdüğünü belirtti.

Palandöken halkına daha konforlu ve modern yaşam alanları sunmak için ekiplerin gece gündüz çalıştığını ifade eden Başkan Muhammet Sunar, özellikle ticaretin ve sosyal hayatın kalbi konumundaki bölgelere yoğunlaştıklarını vurguladı.

"Sokaklarımızı İlmek İlmek İşliyoruz"

Yürütülen hummalı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sunar, "Palandöken'imizde çalışmalarımız aralıksız ve tüm hızıyla devam ediyor. 1. ve 2. Marketler Bölgesi'nde ekiplerimiz, sokaklarımızı adeta ilmek ilmek işleyerek asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz büyük bir hassasiyetle görev yapıyor" dedi.

Başkan Sekmen'e Teşekkür

İlçedeki kurumlar arası koordinasyonun ve iş birliğinin önemine de değinen Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yenişehir bölgesindeki çalışmalara dikkat çekti. Sunar, "Ayrıca, Yenişehir Alt Yol'da Erzurum Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen asfalt yenileme çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyoruz. El birliğiyle Palandöken'imizi çok daha güzel yarınlara taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

İlçede yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarının belirlenen program dahilinde diğer mahalle ve sokaklarda da katlanarak devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri