Tarım ve Hayvancılıktaki Çalışmalar Masaya Yatırıldı

Kars’ta Vali Yardımcıları Mehmet Ali Atak ve Burak Öz, İl Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın ile bir araya gelerek kentteki tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile sektöre yönelik yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Kars Vali Yardımcıları Mehmet Ali Atak ve Burak Öz, İl Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın ile makamında bir araya geldi.

Gerçekleştirilen görüşmede Kars’ın tarım ve hayvancılık potansiyeli, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ve sektördeki güncel gelişmeler ele alındı.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmaların mevcut durumu ve sektöre yönelik gelişmeler değerlendirildi.

Kars İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, katkılarından dolayı Vali Yardımcıları Mehmet Ali Atak ve Burak Öz’e teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri