Vali Çelik, Karlıova’daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi

Bingöl Valisi Cahit Çelik, yapımı devam eden 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Bingöl Valisi Cahit Çelik, yapımı devam eden 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Karlıova ilçesi Yiğitler köyünde yapımı süren 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatını yerinde inceleyen Vali Çelik, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çelik, daha sonra Seyda Abdulhamit Yatılı Erkek Kur'an Kursunda incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar ve kurs faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Çelik'e incelemeleri sırasında İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı, Karlıova Kaymakamı Abdulselam Bıçak ve Solhan Kaymakamı Okan Ayaz ile kurum müdürleri eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri